ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημά, προσφέρουμε στους πελάτες μας τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Για τις πληρωμές σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ALPHA   601002002016590

ΕΘΝΙΚΗ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

EUROBANK

Δικαιούχος:

Αντικαταβολή, τη στιγμή που θα παραληφθούν τα προϊόντα.

Σύντομα θα είναι διαθέσιμο και το σύστημα πληρωμών με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα με όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλες οι παραγγελίες εντός Ελλάδας αποστέλλονται με courier. Οι παραγγελίες εκτός Ελλάδας αποστέλλονται με courier, δεδομένου ότι τα παραγγελθέντα είδη είναι διαθέσιμα. Στην περίπτωση μη διαθεσιμότητας κάποιων εκ των ειδών της παραγγελίας, αποστέλλεται στον πελάτη ενημερωτικό e-mail.

Κάθε παραγγελία επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής τα οποία υπολογίζονται με βάση τον τόπο παράδοσης και τον όγκο των αποστελλόμενων εμπορευμάτων και προστίθενται στην παραγγελία.  Στα έξοδα αποστολής των παραγγελιών με τόπο παράδοσης εκτός Ελλάδας δεν περιλαμβάνονται έξοδα εκτελωνισμού και δασμοί. Το κατάστημά μας δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε επιπλέον χρέωση που σχετίζεται με έξοδα εκτελωνισμού και που ο πελάτης οφείλει να εξοφλήσει στο ακέραιο. Το κατάστημά μας δεν ελέγχει αυτές τις χρεώσεις και δεν είναι σε θέση να προϋπολογίσει το ύψος τους καθώς διαφοροποιούνται από χώρα σε χώρα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα κατά τόπους τελωνεία.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός επίσημων αργιών).

Προσπαθούμε να αποστέλλουμε κάθε παραγγελία εντός 48 ωρών παρ΄ όλ’ αυτά, υπάρχει η πιθανότητα αποστολής εντός 3 – 5 εργάσιμων ημερών λόγω εξωγενών παραγόντων που μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις.

Οι τιμές που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνουν τον νόμιμο Φ.Π.Α.